Mycket har hänt vid vildmarksplatsen och vår tjärn – Fäbba. Efter att arbetet gått i stå, efter mycket slit och långa dagar med att avverka, dra ner timmer med traktor, barka, fändra och slutligen knuttimra. Eftre det arbetet blev vi gruppen lite trötta och arbete gick trögt. Men under sommaren 2018 kom Thomas in med ny kraft och erbjöd sig att lägga trätaket på ett bra och säkert sätt. Självklart blev alla glada över det, och vi fick ta omtag med ny kraft och en positiv känsla.

Sommaren led mot sitt slut, taket på plats och Ingela o Janne tog på sig att lägga tjärpapp på taket. Två herrar Sonny och Harri tog på sig att markebereda och göra en väg ner till vattnet, för att underlätta vid utsättning av fisk med mera.

NU finns det nästan inte ord. Platsen är invigd och vi har i föreningen haft ispremiär. Vi kan arrangera övernattningar och aktiviteter så mycket vi vill!

DET ÄR EN MAGISK PLATS, PRECIS SÅ SOM VI VILLE FÖR REKRETERING OCH ÅTERHÄMTNING.

WE DID IT!