INBJUDAN till er som sportfiskeklubb, betesbyggare, utställare, försäljare och andra som vill visa upp något i samband med mässan.

Vår ambition är att tillsammans med många andra visa på vilken fantastisk upplevelse det är med friluftsliv genom sportfiske. Idrott genom flugkast och casting kommer också att vara en del i programmet. Vi bygger upp bassäng för demonstration och provapå flugkast enhands o två hands. Ni får själva en plats (gratis) med en depositionsavgift på 300 kr som du får igen efter mässans genomförande.

VI ordnar med allt, bassänger för flugkast, platser, bord, marknadsföring, café  o lunchförsäljning, diskussioner om framtiden, funktionärer, boende för er, supé på lördagkväll för deltagare i mässan. Sportfiskarna, Castingförbundet, Loop, Vision, Artic Silver och ett flertal utställare, betesbyggare och försäljare deltar.

Frågor besvaras av nedan personer och anmälan skall vara inne senast den 31 mars

Hans Nordström hasses.rekond@hotmail.com 073 805 50 11

Jan Sjöholm jansjoholm@stororingen.se 070 311 91 77

Ingela Dahlin ingeladahlin@stororingen.se 073 803 79 68